Clubtraining

HEE, Kom Er Maar Bij, Bij Ons!

Ellen Vierveijzer
Ellen Vierveijzer

Dat is een van de bekendste liederen uit de musical OLIVER!, die de kinderen Jante en Femke Drenth uit Stadskanaal in theater Geert Teis zullen zingen. Na de succesvolle uitvoeringen van Ciske de Rat nu een nieuwe theaterproductie in november van dit jaar voor het hele gezin. En dat voor een vereniging, die op sterven na dood leek. De succesvolle manier van producties maken wordt dus voortgezet. Amateurs en vrijwilligers doen daar aan mee. Zowel achter de schermen of op de planken van het theater. 

 

Beoefening van de podiumkunst bestaat uit verschillende onderdelen: zang, tekst, toneel, theater, dans, kleding, decor, rekwisieten, pruiken, grime, geluid, licht, planning. 

 

Meedoen vergroot jouw toon, taal, houding, conditie, plezier. Vooral met waar je goed in bent.  

 

Neem nou het maken van een decor. Hoe doe je dat? Met hout? Board? Karton? Acrylverf? Olieverf? Expressief met houtskool of dynamisch met vetkrijt? Figuratief landschap of een deur van een weeshuis? Hoe ziet het decor er straks uit op het theatertoneel? Wil je dat weten: hee, kom er maar bij!

 

Toneel is bij elke theaterproductie belangrijk, maar wat is de toon en de taal van het tekstboek? Beschrijving karakters? Hoe spreek je iets uit? Hoe articuleer je luid en duidelijk? Ellen Vierveijzer kent de theatrale toon en taal. Wil je hier meer van leren: hee, kom er maar bij!

 

Aan deze training zijn kosten verbonden.


Ilse Lamens
Ilse Lamens

Podiumkunst bestaat uit verschillende onderdelen die je toon, taal, houding, conditie en niet te vergeten je plezier zullen vergroten. Neem nou het uitbeelden van een lied. Hoe vertaal je een liedtekst in bewegingen? Hoe let je op je ritme?       

 

Je timing? En hoe vergroot je jouw ervaring met het overdrijven, het theatrale? Ilse Lamens helpt je daarbij.    Wil je daar meer van leren, meldt je aan via: 

 

(hee kom er maar bij)

 

 

Aan deelname zijn kosten verbonden.