Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina.


Persbericht Parkwijkdag 13 mei 2023

PARKWIJKCONCERT 4U

MUZIEKTHEATER DE KANAALSTREEK ZAL OP 13 MEI ACTE DE PRÈSENCE GEVEN OP DE FEESTELIJKE PARKWIJKDAG. VERSCHILLENDE ZANGERS EN ZANGERESSEN ZULLEN DAN EEN ENSEMBLE VORMEN DAT ZICH SPECIALISEERT IN HET VERTOLKEN VAN PRACHTIGE MUZIEK.         VAN HET NEDERLANDSE LIED NAAR MEEZINGERS EN MUSICALS EN WEER TERUG.

 

HET ENSEMBLE IS APART DOOR DE COMBINATIE VAN ZANG EN BEGELEIDING DOOR HET MOOIE INSTRUMENT DAT WIJ ALLEMAAL KENNEN: DE PIANO. ONZE PROFESSIONELE REPETITOR WEET DAAR WEL RAAD MEE. GA MET ONS MEE OP DEZE MUZIKALE REIS EN LAAT JE VERRASSEN DOOR DE VERSCHILLENDE GENRES EN LIEDEREN.

 

DUS, KOM NAAR DE PARKWIJKDAG OP 13 MEI AANSTAANDE.

HOUD DEZE DATUM VRIJ, NOTEER IN UW AGENDA, KOM LANGS EN GENIET VAN DEZE MOOIE DAG GEORGANISEERD DOOR EN VOOR DE BEWONERS VAN DE PARKWIJK IN STADSKANAAL.

 


Persbericht 2 maart 2023

Kultuurloket komt er bij, bij ons!

Het Kultuurloket is voor Muziektheater de Kanaalstreek een verbindende schakel tussen amateurs, professionals en podiumkunsten. Deskundig advies en ondersteuning voor kleine en grote projecten gelet op onze artistieke koers voor de komende jaren. En die hebben we, neem nou TURBOTHEATER. 

 

Muziektheater de Kanaalstreek wil in 2024 theateruitvoeringen in de regio realiseren in meerdere theaters, klein of groot. TURBOTHEATER richt zich dan ook op nieuwe, moderne en wellicht ook actuele scripts met zang, toneel en dans en daarmee kansen biedt aan de vele enthousiaste amateurs, die in onze provincie aan podiumkunst willen doen.